Australia Tours Aktiv-Resor

Kohteet

Ruhtinaalliset maisemat, kirkkaan sininen taivas, rikas kulttuuriperinne ja ainutlaatuinen eläinkunta ovat epäilemättä merkittävimmät tekijät, jotka saavat matkailijan valitsemaan lomakohteekseen Australian tai Uuden-Seelannin. Luonnon monimuotoisuus ja nähtävyyksien valtava kirjo saa monet ihastumaan ja palaamaan uudelleen.

Australiassa matkailija kohtaa upeita värikylläisiä seutuja, joiden sävyt vaihtelevat aavikkohiekan ruosteenpunaisesta suuren valliriutan azurin siniseen. Punaisessa keskustassa voi ihmetellä jättiläismonoliitin värien muuntumista aamu- tai ilta-auringossa. Suurella valliriutalla hämmästellään merenalaisen maailman uskomattomia muotoja ja trooppisten kalalajien kirjavuutta.

Uudessa-Seelannissa näet maapallon ehkä moni-ilmeisimmillään vieraillessasi Rotoruassa tai hengittäessäsi seuraavaksi puhdasta jäätikön ilmaa länsirannikon alppimaisemissa.

Hämmästyttäviä ovat myös Australia vilkkaat suurkaupungit alkaen Sydneystä, jonka oopperatalo on ehkä maailman tunnetuin matkailumaamerkki. Melbournen taiteelliset ja gastronomiset ansiot tunnustetaan laajasti ja luonnon ihmeet ja rento elämäntapa ovat leimallisia koko mantereelle.

Uuteen-Seelantiin tullaan yleensä Aucklandin kautta, mistä matka jatkuu upeiden puistojen Christchurchiin ja edelleen seikkailulliseen Queenstowniin. Etäisyydet näiden monella tavalla vastakohtaisten elämysten välillä ovat huikeita ja usein on vaikea päättää, mitä kohteita matkaan sisällytetään. Tällä sivustolla esiteltävät huolella valitut palvelut toimivat suuntaviittoina suunnitellessamme yhdessä toiveittenne matkaa.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy