Australia Tours Aktiv-Resor

Adelaide ja Etelä-Australia

Etelä-Australia on tunnettu ainutlaatuisista luontoelämyksistään ja ajattomista Outback-maisemistaan, joita täydentävät Australian vanhimmat viinilaaksot ja gourmet ruokaelämykset. Adelaide on portti Flinders Ranges-vuoriston upeisiin maisemiin, maailmankuululle Barossan laakson viinialueelle sekä Kangaroo Islandin ihmeelliseen luonnonystävän paratiisiin.

Kangaroo Island

Kangaroo Island on turmeltumatonta erämaata, josta löytyy yllättävän paljon erilaisia luonnonihmeitä. Saarella asustaa tuhansia koaloita ja maisemat ovat ihastuttavia. Jyrkkien rantakallioiden, tiheiden metsien, kumpuilevien dyynien ja helmenvalkoisten hiekkarantojen ansiosta Kangaroo Islandia pidetään yhtenä Australian parhaista luontokohteista.

Barossa Valley

Maineikas Barossan laakso on kumpuilevien mäkien, hedelmällisten laaksojen ja viehättävästi vanhanaikaisten pikkukaupunkien muodostama alue, joka Etelä-Australian välimerellisen ilmaston ansiosta tuottaa maan parhaita laatuviinejä. Pyöräile viinitarhojen keskellä ja nauti lasillinen paikallista viiniä ulkoterassilla- tunnet olevasi paratiisissa!

Flinders Ranges

Flinders Rangesin ikivanha vuoristo on yksi maapallon vanhimmista alueista. Vuorten jyrkkien seinämien kätköissä voi nähdä kauniita kivimuodostelmia ja aboriginaaleille pyhiä paikkoja. Luonto on monimuotoista ja lajien joukossa on harvinaisia tai jopa uhanalaisia wallabeja ja lintuja. Vaellusretki aboriginaalioppaan johdolla on antoisa kokemus.

Gawler Ranges

Adelaiden länsipuolella, karulla Eyren niemimaalla sijaitseva Gawler-vuoristo on syntynyt vulkaanisen toiminnan seurauksena 1500 miljoonaa vuotta sitten. Valtavat kimaltelevat suolajärvet luovat voimakkaan vastakohdan punaiselle maaperälle ja kirkkaalle sinitaivaalle. Eyren niemimaa tunnetaan parhaiten luontokokemuksistaan ja meren antimistaan.

Kohteet / Australia

Hotellit / Adelaide ja Etelä-Australia

Southern Ocean Lodge Kangaroo Islandin hotellit
Sage Adelaide Adelaiden hotellit
Majestic Minima Hotel Adelaiden hotellit
Majestic Roof Garden Hotel Adelaiden hotellit
Mayfair Hotel Adelaide Adelaiden hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy